Mitt nya liv...

Långhelg :) ledig imorn å på måndag :) ska bara mysa ta d lugnt, ta långa promenader i solen å äta gott! Nästa vecka ska mitt nya liv börja!!! Väntar bara på klartecken av sjukgymnasten sen jävlar e d dax för beach 2009!!!  Har ett mål å nu fan e d självdeciplin som gäller nu!!!!

Måste ta tag i d här nu, kan inte gå å må dåligt mer nu...Sårar bra mig själv å mina nära!!! Förlåt alla förlåt!


Snabb återblick...

Denna vecka har vu kurs i 5-s... Sorterar, systimatisera, städa, standardisera och skapa vana....d e ett arbetssätt scania förösker tillämpa för att få en bättre å mer organiserad arbetsplats... . mkt intressant kurs där vi tenderar att krossa alla gamla rekord i legobyggning :) japp vi får bygga lego på arbetstid ;) as king!!! när vi har kursvecka har vi fys i 1 h på tisdagar... i dag stod d spinning på schemat... jag ville inte va sämre än någon annan så jag va ju tvungen att testa trotts mitt trasiga knä... Gick faktikst riktigt bra! skönt att äntligen få svettas lite!  mår så fruktansvärt dåligt över att inte få träna. jag hoppa att sjukgymnasten har några poitiva besked till mig på fredag. kommer bli galen om jag inte får träna ordentligt snart... ännu värre tär d på mina nära tyvärr... men får kanske bli några spinningpass i veckorna nu framöver!

I övrigt så e d ju semeldagen idag vilket är den enda dagen på året som en semla kommer nära mig... D e inte ens särskillt gott, men e d semeldagen så e d!!!! Kristoffer har sen i lördas kväll tok bantat för att d plötsligt dykt upp en proffsmatch som han ev skulle få hoppa in i... Krukset va bara att han måste gå ner 5 kg till på fredag vilket har resulterat i att han typ inte ätit någe alls å tränat som en galning å kämpat gärnet å faktiskt gått ner 3 kg på 2 dagar, å så ringer dom idag å säger att d inte blir någe :( Tycker så synd om honom! Men han firade med att köpa sig en cola så fort han lagt på luren å på hemvägen även 2 semlor :)  d va han värd!!!  ögonen bara lyste av lycka :) 


"Alla stora sanningar börjar som händelser"

Ibland önskar jag att jag kunde vara 7 år gammal igen! Det var nog den bästa tiden i mitt liv... Man brydde sig inte om någe annat än sina mångsidiga lekar med sina vänner å allt var så okompliserat. Precis skolmogen å man tyckte det var jätte spännande att få hem första matteläxan. Enda problemet man hade var när mamma ropa att d va mat. Hur skulle man på rekordtid få i sig all mat å även dom äckliga grönsakerna för att  så fort som möjligt springa ut å fortsätta sin lek?, som i mitt fall oftast utspela sig i form av krig, turtles, transformers och BMX cykling!  Jo d fanns förresten ett problem till som va d jag fick kämpa mest med. Alltid när d va som mest spännande å roligast (när jag höll på å vinna ;)...) tyckte mamma d va dax att sova... Typiskt! Men i övrigt var livet ganska problemfritt!!!

"Att vi på nytt skulle bli som barn är att begära för mycket. Men vi ska försöka att förhindra att våra barn blir som vi"

Varför krånglar vi "vuxna" till allt så jävla mkt? Skönhetsidialet å pressen på att lyckas å bli framgångsrik i samhället gör att både barn,ungdommar, vuxna å även pensionär blir å må dåligt! Säger inte att alla gör d men gruppen människor växer allt mer  för varje dag som går.. Va nere på stan i helgen å hörde en liten flicka i ca 8 års åldern bryta ihop för hon tyckte hon va för tjock i tröjjan hon just provat å mamman bara höll med å skrattade! Fick panik å när jag sen började titta mig omkring inser att 10 åringarna nu ser ut som "små vuxna"  sminkade, trendig kläder å försöker bete sig som om de tillhör "vuxenvärlden" .... Med risk för att låta väldigt gammal nu men så va d väl inte på min tid?  Barn måste få vara barn!!! Vet egentligen inte vart jag vill komma med detta mer än vi människor e sjuka varelser som bryr oss på tok för mkt om vad andra ska tycka å tänka å bygger upp idial som får en hel männsklighet å må dåligt av stället för att njuta av livet! e själv i träsket, å försöker famla mig ut ur mörkret... D e inte lätt men jag vet att jag kommer lyckas en vacker dag!  en vacker dag......

"Man vill inte vara den man är. Man vill vara den man inbillar sig att man är"


King :)

Gårdagen bjöd på en hel del!!! traskade på stan i min ensamhet å tillfredställde shopping begäret! va inte meningen att jag skulle hitta så mkt grejjer... e farligt att gå å shoppa själv, jag e så lätt övertalad. "-behöver jag verkligen ett par byxorna till när jag redan har 20 par hemma?- ja men dom e ju så fina å varför inte köpa 1 par till efter d också..."  man e ju inte helt frisk... men men blev 2 par jeans, 1 skjorta, 2 vanliga t-shirts, 2 schalar, halsband å lite smkink!!! blev en dyrt runda!! men skit i d...

kvällen bjöd på många skratt å mkt dricka :) riktigt trevlig kväll! inflyttningsfest hos Micke... jag emelie å kristoffer bestämde oss för att göra mickes kväll genom att som inflyttningspressent köpa maxmålet som han kunde äta som fyllekrubb på natten när han kom hem! tror han uppskattade d idag iallafall :) vi var en tapper skara på 6 pers...med mycket dricka å  jobbsnack! förlåt emelie som va den enda som inte är inbiten scania nörd!!! ner till flamingo å tog en väldigt go drink för att sen gå vidare å lura med ola till centralbaren ;) insåg snabbt villket jävla drag d kommer bli på bandit kryssningen den 25 e :) shit ska va glad om jag ens kommer på båten med tanke på hur jävla laddad jag e nu!!!  emelie du får fixa en rullstol så jag kommer på!!!"invalido" ;) nä men en riktigt lyckad kväll!!! å blir inte bakis längre heller, as king!!!

nä ska ta å pallra mig upp ur soffan å ta mig ut i snökaoset å ta en långpromenad!!!


Lördag å shopping å sprit tarmen skriker :)

Jaha som vanligt när man jobbar dagtid i veckan så kan jag inte sova på mornarna på helgerna heller... E som  om man har en inbyggd mat å sov klocka som en annan skalman... mkt irriterande när kristoffer kan ligga å snarka hela mornarna å hela dagarna om jag inte skulle väcka honom! mkt orättvist!  så upp vid 7.30 å käka lite mumsig fukost för att sen gå in å föröska somna om bredvid en snarkande kristoffer... sluta med att jag låg å titta upp i taket å fick en oerhörd lust att shoppa!!! alla tjejer vet precis vad jag menar ;) så ska ta mig ner på stan å kika om jag kan hitta någe som kan duga till kvällens bravader!

kvällen bjuder på inflyttningsfest hos micke!!! känns som d kan bli en sjukt kul kväll!! jernis bestämde sig för att dyka upp vilket genast garranterade många skratt under kvällen! har försökt hettsa med emelie å nicklas å jag hoppas verkligen jag lyckats! skulle va skit kul om dom ville med! kristoffer ska va nykter å köra.... TRÅÅKIGTT!!! men men ska se om d går å hettsa han lite ;)

nä nu ska jag ta å ringa emelie å se om hon vill hänge med å dämpa min shopping abstinens  ;)

Några av mina närmaste!



Vad skulle jag göra utan er??? kände att jag va tvungen att ge er en liten stund i rampljuset ;)  ni e bäst!!! sorry syrran hade ingen bild på dig men du ska va med också ;)

This is me :)

Hallo!

Jaha så har man hittat hit då med  hjälp av syrrans expertis.... Det var en hel vetenskap innan man ens kunde börja skriva... Måste erkänna att man fick lite ångest när syrran helt regera framför datorn. Var ju jag som jämt hjälpte henne! fan man börjar bli gammal :( Men tänkte att jag iallafall ska försöka ta mig in i den nya hippa bloggvärden som tydligen alla just nu snurrar i.

Vart ska jag börja??? Maria heter jag å bor ihop med min underbara vän Sanna. Hon är dock förtillfället är uppe i kläppen och gör backarna osäkra å lär alla små barn att åka skidor!  I övrigt har  jag en väldigt fin pojke som jag tycker väldigt mkt om  att umgås med. Tränar en hel del, utövar både kickboxning och tkw. Ligger dock lite på is nu eftersom jag haltar fram efter att jag åkt bräda å vridit till knät så ledbandet och ev. minisken tagit skada... Ingen träning på minst 1 månad till :( *lider av tristess* övriga intressen är bl.a. att parta, träffa vänner, gå på konserter, rita och musik, skriver lite låtar å spelar även gura själv... dock alldeles för lite nu för tiden... Jobbar på Scania och monterar växellådor om dagarna med mina underbara jobbarkompisar! hmmm ja mkt mer intressant än så e jag nog inte!!

måste bara tacka syrran för våran myskväll! va väldigt länge sen sisst! å tack för att du hjälpte mig igenom teknikens värld med bloggen ;) love you!

imorn e d party time så d e nog dax att ta å lägga huvudet på kudden å snarka lite!

RSS 2.0