Man blir ju bra sugen :)

Igår var vi ut en sväng och hälsade på min fina lillasyter och deras nya familjemedlem Lexi! En helt fantastisk liten goldenretriver valp! man ville bara smyga med henne hem och behålla henne :) Men för att citera Kristiffer i bilen påvägen hem: "Nej Maria vi ska inte skaffa hund nu, barn räcker mer än nog" :) klart han har rätt men man blir bra sugen när man träffar en sån här liten sötnos <3





Lycka!

När jag satt här hemma idag och kände mig lite ensam och tyckte synd om mig själv damp ett brev ner i brevlådan som sa att vi kommer få en garageplats från och med  1/11. Vi har väntat på det i 2 1/2 års tid nu! Gravid hormonet slår till och jag får bara en lyckokänsla genom hela kroppen så tårarna var nära... Kände bara att äntligen går något våran väg :) bebis på g vilken dag som helst, ny bil beställd som kommer december-januari någon gång... garageplats :) och sen slog det mig bara vad lyckligt lottad jag är egentligen! har ett fast jobb, fint hem, underbar familj och helt fantastiska vänner som alltid finns där i vått och torrt! Underbar sambo som jag är så fruktansvärt kär i så det finns inte ord för det!

Tack underbara ni för att ni finns i mitt liv och förgyller det med glädje och kärlek! skulle inte vara någonting utan er alla!!!

Tänk vad lite som behövs för att vakna upp till verkligheten :) ett brev på posten ;)


2 veckor på dagen!

Nu är det bara 2 veckor kvar tills lillen är beräknad! dvs max 4 veckor tills den absolut är ute hos oss! längtar som bara den nu! jag vet att många säger att man kommer sakna att vara gravid, men just nu känner jag mig rätt trött på det! Vill ha tillbaka min kropp och kunna börja växa i mina vanliga kläder igen! och självklart är jag jätte nyfiken på vad det är för en krabat som bor i min mage!

Lite roligt att dom flesta som nu ser magen tror att det kommer bli en kille, medans folk bara för några veckor sen var säkra på att det var en tjej :) Själv har jag faktikt ingen aning! Kristoffer tror mer åt tjej hållet men det mest för att hon sa att hon trodde det på första ultraljudet! hoppas mest på en tjej i nuläget eftersom våra killnamn vi enats om blivit tagna de senaste veckorna! + att jag tycker bara det kommer killar nu så det skulle vara kul med en liten tjej :) men det spelar egentligen ingen roll! bara den mår bra!

Fick igår förbud av Kristoffer att ringa honom när han är på jobbet om det inte är dax att åka till förlossnigen :) Ringde igår och han svarar i panik "ÄR DET DAX?"... haha och han som säger att han inte är nervös ;)



image description

Mys med fina Emelie och Benjamin bus!

Ingen bebis den 23/10 som jag trott så länge :( känns som att det kommer dröja nu... men den som väntar på något gått ;)

Vakna imorse och kände bara en väldig rastlöshet i kroppen och en jätte saknad efter underbara Emelie och Benjamin bus! Tog med mig kameran och åkte ut till Nykvarn för att göra slag i saken! Som vanligt väldigt trevligt
! Tack söta ni!











25 års kalas!

Igår var vi och firade Källgren som fyllde 25 år! God fika, jätte god mat och väldigt mkt trevligt folk! Gravid som man är orkade jag inte så länge + att plötsligt började jag få massa värkar som kom ca var 10:e minut vilket gav mig lite panik och lite väl snabbt och nästan otrevligt avvek från festen för att gå hem och lägga mig! (tur att det bara var två hus bort!) Lyckades somna rätt snabbt trots allt och har till och från vaknat under natten både av riktiga värka och att jag drömt att jag haft det. Men nu är det lugnt igen! 

Jag och min mor har sen tidigt i graviditeten gissat på att detta ska vara dagen D då lillen kommer till världen! Ser rätt mörkt ut just nu! men den har ju nästan 13 h på sig att komma ut så än är det inte kört ;)

Tack Mimmi och Källgren för en trevlig kväll och sorry att jag avvek så snabbt och inte sa ett ordentligt hej då!



Mirakel!!!!!

Helt plötsligt har jag inte lika ont längre!! Från ena dagen till nästa så har plötsligt foglossningen bestämt sig för att bli bättre! Har gått och haft ont i snart 4 månaders tid och fått ta mig runt med hjälp av kryckor mesta dels av tiden, och plötsligt idag är smärtan nästan helt borta! Tog en promenad imorse och fick bara lite ont i ena höften och sen ner i ena benet och knät, men det har jag säkert haft hela tiden bara att jag inte tänkt på det för jag haft så ont i bäckenet! inte så konstigt heller när man är 12 kg tyngre och inte kunnat träna något alls i 6 månader! Hoppas verkligen det håller i sig!

Kunde t.o.m ta mig runt på Ikea nu på kvällskvisten utan kryckor och smärta :) Kristoffer frågade i veckan om vi skulle åka till Ikea nu i helgen, tänkte att han måste fått en jädra smäll i huvudet på träningen, han hatar att gå på Ikea som de flesta herrar gör! Men jag ifråga satte inget, bäst att passa på när han frivilligt vill åka dit ;) blev 2 kolfilter till fläkten, en lampa till skötbordet och den här mysiga stora filten att lägga lillen på när h*n väl vill komma ut :)



Städmani 3000

Har nu försökt en miljon ggr att få mobilappen att funka så jag kan blogga direkt i mobilen... funkar inte :( kan det vara bara för att jag har en 3Gs och inte 4? aja får väl blogga via datorn så länge! 

Idag fick jag ännu ett ryck av att rensa och städa! Trodde jag var klar med allt rensande men kom på att jag faktikst missat badrumskåpet och alla skåp och lådor i köket! passade även på att ta kylskåpet och skafferiet när jag ändå var igång :) sen även vädra sängkläder och damma hela lägenheten! vet inte vart detta kommer ifrån! jag har ingen energi i kroppen men ändå kan jag inte låta bli! så nu sitter jag här nyduschad och värk i hela kroppen :) men skönt att ha det gjort iallafall! nu kan lillen komma när den vill ;) 



Länge sedan sist!

Har nu gått igenom varenda vrå här hemma och rensat och städat i omgångar när orken funnits (även när den inte gjort det) sedan ca 3 månader tillbaka... Men nu är det klart och behöver nu hitta något annat som jag kan fördriva min tid med dom sista veckorna! Därför tänkte jag börja blogga igen :) 

Som dom flesta vet så ska lilla familjen Flodqvist Murén bli en till inom kort! är i vecka 37+ nu och 8 november är lillen beräknad så ca 3 veckor :) har själv tippat 23 okt sedan första början dvs nu på söndag *nervös*
Men vi får väl se när den vill komma ut till resten av världen!

Ska förska uppdatera layouten på min blogg och även få den att funka med min mobilapp så då går lättare att uppdatera inlägg så det slipper gå så långt imellan!

Det har hänt endel sedan startskotten ;)


Vecka 5+

image description
Vecka 18+


vecka 23+


Vecka 28+


Vecka 33+

image description
vecka 35+

Det får duga som första inlägg :)



RSS 2.0