Handy woman...

Ångest söndag igen då... alltid lika jobbigt med söndag... inte för att man inte trivs på jobbet men för att man måste gå upp tidigt varje morgon i veckan... men d ska bli skönt att få träna igen... ska även börja vägen mot mitt nya vikt mål som jag tänkte nå till bandit kryssningen! nu e d självdiseplin som gäller... självklart e jag ju tvungen att runda av min gamla vikt med en kopp varm choklad å grädde! va flera år sen sist :) men men...

dagen i all är började med god frukost som följde med en liten springtur... blev inte så långt eftersom kroppen fortfarande inte e helt repad efter veckans sjukdom.... sedan började vi med vårat köksprojekt vi pratat om sen vi flytta in å nu äntligen e d klart! tror med detta att jag ska söka till nästa sesong av "byggslaget"för nu e jag nog snart en av sveriges bästa hemma fixare :)

nå vad tycks?




Höst promenad...

Hösten börjar smyga sig på och jag hörde att denna helg skulle bli den sista varma för i år... d gör mig faktiskt ingenting... jag gillar hösten  när den tar sin start... alla fina färger å den friska luften som kräver att man har en tjocktröja och kanske även en liten halsduk... tycker d kan va mysigt.... men skippar gärna allt regn å slask å skit som vi kallar vinter....

passade iallafall på att ta mig en lång höst promenad i solen tillsammans med chrille... vi babbla på som vanligt å promenaden blev VÄLDIGT lång... kom hem efter 3 ½ h å först då märkte jag hur mkt fötterna värkte! men d va himla skönt att äntligen kunna va uppe på bena igen å faktiskt ta mig fram utan att hålla i några väggar!




hösten närmare sig :)


underbara färger!


från mälarbron som jag korsar varje dag till å från till jobbet...


finns d någe skönare än att prominera i skogen....?

blir en långpromenad imorgon också känske även vågar mig på att springa lite... visar sig hur daxformen är :)

klockrent :)

kom å tänka på en liten sann historia som Kristoffers mor berättade för mig å hela kristoffers släkt när vi firade hans faster i sollentuna för nån helg sen :)

Kristoffers mamma å pappa bor som ni vet i oxelösund och bara 50 m från skolan där kristoffer gått från årskurs 1-9... en dag stod han ute å prata med några tjejer på skolgården å hade väl halva inne (detta i högstadiet), när hanns underbara mamma kommer gående efter en lång promenad med murphy deras hund... glad som hon alltid e så tänkte ju hon att hon skulle gå fram å heja å presentera sig varpå hon börjar slänga med hundens bajspåse å rappa på stegen för att nå den lilla gruppen.... tjejerna börjar plötsligt att fnissa å när kristoffer ser sin mamma på avstånd komma närmre viftandes med bajspåsen blir han självklart generad... inte bara för att mamma kommer utan också för att hon inte märker att det är hål i bajpåsen å d bara flyger avföring runt henne.... hahaha så jävla kul! tjejerna gick å kristoffer ville inte visa sig mer i skolan! förståligt :) hahaha vi alla skratta så vi grät! så himla kul!!! 

va bara tvungen att delge historian... vaknade med ett leende på läpparna i morse för jag tänkte på denna bissarra historia! 

Sjuk... mkt tv å mkt funderande....

Första dagen jag orkar sitta upp i mer än 2 min å inte hela världen snurrar som om man är i en ständig alcoholförgiftad värld... har snart plöjt igenom 2 sesonger med gilmor girls och när välden snurat för mkt så d inte gick att titta på tv gick tankarna till vår nya snart underbara lägenhet... har snart en färdig plan för hur vi ska ha det å hur vi ska göra med allt renoverande i lägenheten! vardagsrummet e snart klart nu när soffan äntligen anlänt... är bara lite piff kvar som saknas...
















nä nu måste jag lägga mig igen... d här va nytt personligt rekord i sittande denna vecka....

kom på ett citat från kryssningen som jag lyckats förtränga som jag bara måste dela med mig innan mina sista krafter tar slut :)

ni som har åkt silja Galaxy vet att den är fint utsmyckad med målade djur på skråvet... för er som inte vet så vet ni d nu...

Mackan när vi är på väg att kliva på:
- grabbar kolla in delfinerna haha
Oscar och Matte:
-d e ju pingvinger den jävla idiot....
Mackan:
-ja ja fisk som fisk...

haha så jävla kul!

Kryssning!!!

jag å eliten från jobbet packa våra väskor å drog på supar resa på Silja Galaxy fre-lör... ett event vi nu gått å längtata å tjatat efter i några veckors tid :) Jag som inte druckit mer än 2 glas vin på 6 veckor (nytt rekord) höll mig mest städad av alla :)  e nästan lite stolt! kommer komma upp bilder å även film klipp lite senare men tänkte att citat å kort om lite händleser e lite roligt... så här kommer några från resan.... kommer leva många extra år efter alla skratt den här helgen :)

Mackan å Matte har efter jobbet i tordags gått hem å sänkt ett helt flak öl å gått å lagt sig kl 7 på morgonen för att sen gå upp å festa vidare... ruttinerat grabbar :)

väl på båte blev d "jag har aldrig" leken å alla fyllnade till snabbt å sen gick d bara utför :)

Alkasar spelade på båten men d blev ingen mochpit som vi så länge pratat om... lika bra d :)

vi var alla king på dansgolvet å d blev en å annan sväng om i buggens värd :) länge sen men sjukt kul!

Sebbe bjuder upp ett mongo å svänger runt henne ensam på dansgolvet! 

Mackan springer upp på scenen å kramar mumintrollet bland  alla små barn...

Oacar däckar sittandes upp å vaknar sen upp å pratar klockrent men helt osammanhängande :)

Chrille blir förvånad när en bastant kvinna gränslar honom å när hon reser sig flyr han i panik :)

Matte spiller ut en öl på hela dansgolvet varpå att jag håller på att drutta omkull å oscar börjar dansa moonwalk...

Sebbe dansar bugg med två morsor på samma gång :)

Sebbe svinar full som ett djur inne på fin resturangen...

jag matte å chriller hittar solstolar på däck där vi ligger å myser i den strålande solen tills dom andra återvänder från resturangen å berättar om deras äventyr å sebbes svinerier... tror aldrig jag garvat så mkt i hela mitt liv! tårarna spruta!

finns hur mkt mer som helt att berätta men d där va i stora drag hur d såg ut :)  

Sebbe
-Vet ni hur ensamt d e å vara ensam? fy fan va ensamt..... 
han var ledsen för att vi inte öppna dörren på morgonen när ham vaknat... han gick runt själv i 3 h å lagom när vi öppna var han redan full igen för han hade inte haft någe å göra :) han var helt uppgiven å överlycklig att ha någon å prata med... lät som han levt celibat å vart utestäng från omvärden i 10 år minst :)  så jävla kul!

nej kommer bilder senare! as kiing resa iallafall! tack grabbar!
 


lördags morgon!

uppe med tuppen som vanligt!!!! vakna av magvärk som vanligt! e som om jag har en inbyggd väckarklocka som alltid går igång kl 07.37 på helgerna! spelar ingen roll om jag gått å lagt mig kl 20 dan innan eller kl 2... så nu sitter jag här med magen full av frukost å känner mig trött men kan inte sova :(

gårdagens firande blev himla mysig med god mat å bio! valde mellan att dricka bubbel å gå ut å dansa eller bio... efter noga övervägande blev det bio med en sommar med göran :) mkt rolig film :) lätt se värd! kanske inte på bio men hemma i soffan!

"-Fan Göran du ser kåt ut...
-jasså...Tack" :)

"-här med förklarare jag dig Alexander Al och dig AnnAl... öhh Ann Al för man och hustru..." haha d blev många sköna skratt i biosalongen!!!

Dagem ser ut som följer...
-ut å prominera en sväng i det fins vädret
-åka till judon å träna lite Submisson med kristoffer
-inföskaffa mig en locktång
-Åka till Sollentuna på släktevent hos kristoffer faster som fyllt 60

fullt ös som vanligt i mitt liv :)

1 år idag eller egentligen imorn :)

Fredag å vi e äntligen lediga igen!!! så himla skönt :) älskar 4 dagars veckor!!!

i morgon har jag å kristoffer officiellt vart tillsammans i 1 år!!!! eftersom helgen är fullspäckad så tänkte vi fira det en dag för tidigt :) så jag har nu på morgonen vart å inhandlat färska frallor till en mysig frukost på sängen som nu står färdig i köket å redo att bäras in till min snarkande man! träningsnördar som vi e så ska vi givetvis träna under dagen å ikväll ska jag bjuda ut han på middag på Texas longhorn som han så länge har tjatat om!!!

det här har verkligen vart en av de bästa åren i mitt liv! tack för att du alltid finns där å att du står ut med mig! älskar dig av hela mitt hjärta!!


helgen går alldeles för fort!

Ledigheten inledes med middag med gamla elit gänget från växellådan :) micke, jernis, malin å ola... blev en god kyckling sallad på kolgrillen å sen gick vi en sväng till Saints nere på stan å tog oss ett glas vin! första alkoholintaget på 4 veckor :) mkt gott!!!

Fredagen bestod av hemma sysslor... städa, tvätta, handla å laga mat... jäkligt skönt när d va klart! tog sedan med mig mannen å åkte ut till päronen i stugan å åt en mysig middag å tittade på Dobido :) riktigt fredas mys :) 

lördag morgon vakna jag tidigt å kunde inte somna om... gick upp å gratta min kära mor som fyllde gammalt :) efter en god frukost å en lång promenad med fördelsedags barnet vaknade kristoffer till liv å då åkte vi till nyköping föra att gratta nästa födelsedags barn, hans brorsas fru! vi skulle egentligen på kräftskiva på kvällen med kristoffers nya kklubb som jag hela veckan sätt fram emot... men d blev inställt så d fick bli lite träning å bio istället! tittade på Gamer.... har ju sätt bättre filmer... kul konsept men den hade kunnat gjorts mkt bättre! inte helt nöjd att vi betala för att se den, men den e värd att laddas ner å se hemma... ger den +2 getingar!

idag blir d en lång springtur å förhoppningsvis lite teknik träning! å kvällen bjuder på god födelsedags middag hemma hos mor å far! mums!!!

övrigt: Kristoffer har fått en proffs match i MMA den 4:e november nere i göteborg! vilket betyder att han får betalt å även att det kommer sändas på tv4+ :) jävligt kul!!! så nu blir d hård träning å strikt diet här hemma... blir bra d för då kan jag skärpa mig med godis ätande på helgen å även snäppa upp träningen yttligare!

En kryssning är nu även bokad med jobbet! den 18:e bär d av :) jag å 6 grabbar! ska bli grymt kul!!! ska även försöka dra ihop ett bra gäng till Bandit kryssningen i November!!! än så länge e d emelie å micke som e klara :) denna gång bär d av på en fredag vilket e mkt bättre!!!!

jaha nä ska väl ta mig ut å försöka bli av med lite av chokladen som åts igår nu tänkte jag!


RSS 2.0