Första studiofotningen på egen hand :)

Idag har jag för första gången fotat i studion själv :) Super kul!!!! Underbara lillasyster ställde upp som modell! Kristoffer och Livia dök även upp så jag passade på att fota dom + att Emma fick fota några familjebilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vackra vackra du! tack för att du ställde upp som försökskanin :)
 
Livia och Kristoffer kom till studion också :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen tog Emma lite kort på oss :)... :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så himla kul!!! och tusen tack Emma <3

Uppkörning fotokurs från förra veckan :)

Sista gången på fotokursen idag... Blev utvärderade från förra veckans fotande av underbara Linnéa! Tog åt mig lite extra när en deltagare frågade om det var kursledarens foton vi titta på när det var mina som visades på skärmen ;) Smickrande också att bli erbjuden tillfälligt jobb om jag vill till hösten av kursledaren :) Det ska verkligen tänkas på! Tar det som att jag blev godkänd i kursen ;)
Här kommer lite bilder som dogs under kursens "uppkörnig"... (tidigare bilder på Linnéa var från att jag stannade och fota henne efter kursen)
 
 
 
 
 
 
 
Fantastiskt kul kurs! lärt mig massor och är full av insperation! Nu ska bokas tider i studion och börja på egen hand lära mig och hitta fina ljus och ta grymma bilder ;) Tack Jan!

 

Familjebus i vinterlandet :)

Livia fick nu sin julklapp lite tidigare än beräknat efterosm det känns som att man vill passa på när det är snö ute :) Pulkan blev en succé :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
spänande med snö :)
 
Underbar helg med älskade familjen <3
 
 
 

RSS 2.0