Ännu en helg....

Så har ännu en helg gått och imorgon börjar dom ensama dagarna igen!

tisidag är lillen beräknad! Var hos BM i fredags som sa att det helt klart går åt rätt håll nu och börjar närma sig! kändes skönt att få bekräftat att dom värkar jag haft nu i ca 2 veckor till och från iallafall gjort nytta! Trodde nästan att det skulle bli dax att åka in nu natten som var men nej! falskt alarm igen! men det gör inget eftersom jag vet att det händer saker iallafall :) väldigt spännande hur som helst! Men börjar undra va fan man gett sig in på egentligen!!!! Jag som aldrig i hela mitt liv ens hållt i ett spädbarn och barn hatar mig i vanliga fall... är inte jätte stort fan av barn heller... åtminstone var jag inte det förut! och nu ska vi själva ta hand om och uppfostra en helt ny individ! usch nej nu blev jag nervös! får man ändra sig? reklamation??? Hjälp!



Det går segt!

I tisdags var det 1 vecka på dagen tills beräknat datum :) Spännande! Det har firades med att baka 3 sorters kakor till Kristoffer :) var nere på stan och lunchade med underbara Malin M! så himla mysigt att äntligen få träffas igen! och snart finns hon jämt här på hemmplanen igen!!! *längtar* inhandlade även årets första julklapp :)

Det är svårt att få dagarna att gå nu! gårdagen sov jag typ hela dagen! idag tänkte jag ha lite hemma spa med ett bad, ansiktsmask, försöka raka benen om det går mm...

Måste dela med mig av ett klipp! jag är ju ett stort fan av Queen och tydligen har dom någon slags audition i USA för att göra en hyllning till Queen! Kolla in den här killen! T
rodde det var fejk för det var så sjukt likt sångmessigt men såg han även live på tv igår! rätt lik utseendemessigt oxå i ju för sig! 


http://www.youtube.com/watch?v=dREKkAk628I..

föröskte få in klippet från youtube men det vill inte funka eftersom dom gjort om youtube så jag hittar inte det man ska kopiera! någon som vet? får inte till att länka den så ni kan klicka på den heller så ni får helt enkelt kopiera för hand!

RSS 2.0