Dagens andra barnfotografering med en liten solstråle :)

Två vändor till studion idag och andra fotograferngen blev av charmtrollet Selma med sin fina familj :) låter bilderna tala :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barnfotografering på fm :)

Idag hade jag 2 inbokade familjer att fota i studion! Fm kom fina familjen Yu Fransson med sötnosarna Alice och Ellie :) man vet aldrig hur det blir när man fotar barn! lite det som ät tjusningen men samtidigt är jag livrädd att inte få till det! men här är några bilder från i fm :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fitness photoshoot med fina Dessan <3

Idag hade jag finbesök av en av mina finaster vänner och stora inspirationskälla Dessan! Underbara dag med en vända till studion där jag för första gången fick fota fitnessbilder följt av lunch, poledance tilsammans med Mimmi och en vända till gymmet! här kommer lite bilder på skönheten <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en gavidfotografering :)

Har kommit fram till att gravidfotografering är nog den jag gillar mest :) svårt att misslyckas med vackra kvinnor som stålar! Denna gång blev det fotografering med Tanya och hennes familj <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotografering av fina familjen Johansson/Jonsson :)

Igår hadre jag äran att fotografera fina familjen Johansson/Jonsson. Full fart minst sagt :) Alltid en utmaning att fota barn! Man vet aldrig hur det ska gå! men lite det som är charmen också :) Eftersom lilla Jonathan inte kom så långt så blev det automatiskt lite fler bilder på honom :) här kommer några bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gravid fotografering :)

I måndags fotade jag fina Nathalie och hennes Alexander i studion. super mysigt att få fota lite mage! Vart lite mkt i veckan men nu kommer äntligen några bilder dessa skönheter godkänt att jag får lägga upp :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0