nu får d va slut på sjukdommar!

vet inte vad jag har gjort för att förtjäna all skit... tycker jag har blivit straffad tillräckligt för d jag har i min ryggsäck!

-vart sjuk i 2 veckor nu med nnågra konstiga bakterier som satt sig på luftrör å lungor å gjort att jag hostar mkt svårt att andas å feber... Kristoffer har bokstavligt talat vart en räddare i nöden... utan han skulle inte jag sitta här nu... så tack älskling för att du räddat mitt liv!

- med denna mystiksa sjukdom har d medfört att jag legat still på soffan å i sängen hela dagarna för jag inte orkat annat å d har gjort att jag fått tillbaka nack å axel smärtorna...

-fredas va jag hos doktorn å fick svar på lungröntgen vilket visade att d inte va dubbelsisig lunginflamtion som dom trodde utan denna bakterie.... yes tänkte jag eftersom d betyder att jag kan komma tillbaka till träningen mkt fortare igen!

-i fredas på dagen får jag plötsligt synbortfall å ser bara halva kristoffers ansikte... jäkligt läskigt... halvtimma en timma efter kom jordens huvudvärk! mamma tjatade på mig att jag skulle ringa sjukvårdsupplysningen vilket jag gjorde å dom sa att jag skulle åka ner akut å kolla upp d... kunde bara va migrän eller så va d propp eller blödning i hjärnan... på akuten fick jag göra en rad tester å d sluta med att jag fick göra en skall röntgen å läggas in under natten för observation....

-för att citera läkare så va min hjärna "intakt" så inga blödningar eller proppar... förmodligen va d ett migränanfall... ska dock bli skickad till nevrologen som ska kolla upp ordentligt om d e d....

som sagt vad har jag gjort? :(

men nu har jag haft mina sjukdommar för i år så nu ska all min tid läggas på träning... när jag blivit helt frisk... kan förhoppningsvis träna i slutet av veckan! :)

är tacksam att jag sitter här nu! när jag tänker på d så inser jag att fasen va snabbt d kan gå... å hur lite man uppskattar allt i livet man har... underbara vänner, familj, sambo!


vill avsluta med att säga tack till kristoffer å min underbara mamma! utan er hade jag inte orkat ta mig igenom allt detta!  Älskar er!


Long time long seen...

nu va d ett tag sen igen jag skrev! men d e svårt att hinna med å få ro i mitt hektiska liv :)

so what`s new?
- trivs kanon på d nya jobbet å tror att någonstans va d nog menat att jag skada min axel å fick komma dit! människorna e kanon å d e inte lika tungt arbete som tidigare vilket gör att jag e en mkt trevligare människa på hemmafronten å alla min enegi kan lägga på träning :)

- har kommit igång med träningen på allvar! fortfarande mkt rehab men äntligen kan man köra på med MMA ordentligen igen! e så fruktanvärt roligt! 

- kristoffer har fått ny proffsmatch i slutet av mars! grymt glad för hanns skull... nu e d bara att ösa med träning!


du tar d utan problem! (bild från fightermagazine)

- har äntligen köpt nya boxningshandskar! har behövt götra d i 3 års tid! mina gamla intorkade svett handskar med knappt någon stoppning kvar fick åka i sopnedkastet :) passade även på att köpa mig ett par nya mma handskar! ska d va kan d lika gärna va ordentligt ;) 



boxningshandskarna!



MMA handskarna :)


- sammanfattningsvis känns livet himla bra just nu :) livet leker!


RSS 2.0